רוטב אלי אוליו עם שרי ללא גלוטן – רוטב טעים במיוחד וקל להכנה לפסטה!
- מרכיבים:
4 שיני שום גדולים כתושים.
3 גבעולים עלי רוזמרין.
25 עגבניות שרי בשרניות חתוכות.
2 גבעולי עליי נענע.
7 אגוזי מלך קצוצים.
חצי לימון סחוט.
כף שטוחה של אבקת מרק אורגנית.
2 כפות שמן זית.
מלח הימלאיה ופלפל שחור לפי הטעם.
1/4 כוס מים. - אופן ההכנה:
1. במחבת מחממים את השמן עם חצי מכמות המים ומוסיפים את השום.
2. לאחר מכן מוסיפים את העגבניות החתוכות, הרוזמרין ועלי הנענע.
3. מוסיפים את שארית המים, אבקת המרק, חצי לימון סחוט והאגוזים.
4. מחממים עד שהנוזל נעשה קצת יותר סמיך ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
5. מחממים עוד כשתי דקות והרוטב מוכן.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.