מתכון לאורז עם שקדים וירקות ללא גלוטן עליו ממליצה רומי חוכמה – מאבחנת באירידולוגיה ומטפלת בנטורופתיה. מוזמנים ליצור קשר בכל שאלה בנושא מתכונים בריאים, צמחי מרפא ותוספי מזון להתמודדות עם מצבך הייחודי.
מתכון לאורז עם שקדים וירקות קל להכנה וטעים במיוחד
- מרכיבים:
1. 2 כפיות שמן חמניות.
2. 1 בצל גדול קצוץ.
3. 4 שיני שום כתושות.
4. 100 גרם שקדים חתוכים לשניים מולבנים.
5. 600 מ"ל מים.
6. 500 גרם אורז חום ארוך.
7. 2 גבעולי סלרי קצוץ.
8. 500 גרם ירקות קיץ ירוקים (קישוא, אפונה, פול, כוסברה וכדומה) קצוצים.
9. 1 פלפל ירוק קטן פרוס לרצועות.
10. 1 כפית זרעי כמון כתושים/ אבקה.
11. 2 כפיות מיורן טרי קצוץ.
12. מלח הימלאיה ופלפל שחור.
13. 1 לימון סחוט.
14. 2 עלי דפנה. - אופן ההכנה:
1. מחממים את השמן בסיר גדול ומטגנים את הבצל והשום במשך 5 דק'.
2. מוסיפים את השקדים והאורז ומטגנים 5 דק'.
3. מוסיפים את הסלרי, הירקות הירוקים, הפלפל הירוק, זרעי הכמון והמיורן.
4. מבשלים על אש נמוכה כ-5 דק' נוספות.
5. בוחשים פנימה 2 עלי דפנה ו-600 מ"ל מים רותחים.
6. מנמיכים את האש ומבשלים כ-40 דק', כך שכל המים יספגו.
7. מוסיפים לימון, מלח ופלפל ומרחיקים את עלי הדפנה.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.