מרכיבים:
- 500 גרם שבולת שועל
-
כוס שקדים
-
כוס תערובת של גרעיני דלעת, גרעיני חמניות ושומשום
-
חצי כוס קוקוס טחון
-
חצי כוס חמוציות ממותקות במיץ תפוחי עץ
-
חצי כפית מלח הימלאיה
-
2 כפות קינמון
-
חצי כוס סירופ מייפל או סירופ קוקוס
-
רבע כוס שמן קוקוס מומס
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל-170 מעלות.
- מערבבים את החומרים היבשים ומוסיפים סירופ מייפל או סירופ קוקוס ושמן קוקוס ומערבבים היטב.
- פורסים נייר אפיה אקולוגי על תבנית תנור גדולה ושמים כחצי מהתערובת.
- את החצי השני של התערובת פורסים על תבנית נוספת ומכניסים לתנור בו זמנית, בהתאם לתנור שלכם, או לאחר שהכמות הראשונה תהיה מוכנה.
- אופים בין 20 ל-25 דקות.
- מוציאים, מצננים ואחרי שעה שמים בכלי אטום.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.