עוגת ט"ו בשבט קלה להכנה!
עוגת ט"ו בשבט טעימה וקלה להכנה! חג שמח!
- מרכיבים:
200 גרם תמרים ללא גלעינים (בערך 10 תמרים)
3 כפות ברנדי
חצי כוס עד כוס אגוזים/שקדים קצוצים
2 כפות פשתן טחון
2 קופסאות קטנות של מחית תפוחי עץ
חצי כוס סוכר קוקוס
כף שמן קוקוס
1 כף מים חמים
שורש וניל מגורד
כוס קמח כוסמין
כפית אבקת אפייה
חצי כפית מלח
גרידת תפוז מתפוז שלם - אופן ההכנה:
1. לחתוך את התמרים לקוביות קטנות.
2. להעביר לקערה, להוסיף רום ולערבב.
3. להשרות למשך כמה שעות ומדי פעם לערבב.
4. לחמם את התנור ל- 175 מעלות.
5. לשים במעבד המזון את שאר החומרים – חוץ מהתמרים והאגוזים – ולערבב עד קבלת תערובת חלקה.
6. להוסיף את התמרים, האגוזים הקצוצים וגרידת התפוז ולערבב בפעם האחרונה.
7. להעביר את הבלילה לתבנית משומנת ולהכניס לתנור למשך 25-30 דקות.
בתאבון!
האם מותר לכם לאכול עוגת ט"ו בשבט מבחינה בריאותית? לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.