מתכון לרוטב פסטו משלושה סוגים של ירוקים טעים במיוחד וללא גלוטן!
- מרכיבים:
1/3 כוס שמן זית
2 צרורות עלי ריחן (בזיליקום) או צרור פטרוזיליה או שילוב של שניהם
צרור עלי אורגנו טריים
4 כפות שקדים קלופים
2 שיני שום כתוש
מלח לפי הטעם
1/2 לימון סחוט - אופן ההכנה:
מכניסים הכול לבלנדר, טוחנים עד לקבלת המרקם הרצוי.
בתאבון!
רוטב פסטו מזין, טעים ועשיר בסיבים תזונתיים! לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.