מתכון טעים ובריא לגלידת יוגורט עם פירות יער
מתכון לגלידת יוגורט עם פירות יער ללא גלוטן טעימה ומרעננת לימי הקיץ החמים!
- מרכיבים:
3 כוסות פירות יער טריים או קפואים או מופשרים.
1 כף קליפת לימון מגוררת.
2 כפות מיץ לימון.
3/4 כוס סירופ מייפל או סירופ קוקוס או יותר.
400 גרם (2 מכלים) יוגורט – לפחות 3% שומן מחלב עיזים. - אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים בעזרת מטרפת יד.
2. מעבירים לקערת מעבד מזון עם להב מתכת ומעבדים לתערובת אחידה.
3. מעבירים לקערה, מכסים ומאחסנים במקפיא למשך 30 דקות.
4. מוציאים ומעבדים שוב את התערובת במעבד מזון למשך 5 דקות.
5. מחזירים לקערה, מכסים ומקפיאים שוב – הפעם למשך 45 דקות.
6. חוזרים על הפעולה פעמיים נוספות.
7. מעבירים למקפיא ל-8 שעות לפחות לפני ההגשה.
8. להגשה, מניחים כדור או שניים של הגלידה בכוסות הגשה, שמים מעל מעט פירות יער, פרוסות לימון ומעט סירופ מייפל או סירופ קוקוס.
בתאבון!
אפשר לשלב גלידת יוגורט עם פירות יער בתפריט היומי שלך! רוצה לדעת איך? לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.