סלט כרוב ופרג – ללא גלוטן – סלט עם טעם מיוחד – מתכון קל להכנה!
- מרכיבים (ל- 7 מנות):
חצי ראש קטן כרוב לבן בינוני, פרוס דק מאוד
חצי ראש קטן כרוב אדום, פרוס דק
1 פלפל אדום פרוס דק מאוד
3 בצלים ירוקים קצוצים
חצי חבילת שמיר קצוצה - מרכיבים לרוטב:
1/4 כוס אגבה
1/2 כוס שמן זית
5 כפות חומץ תפוחים אורגני
1 בצל ירוק בינוני קצוץ דק
חצי כפית מלח הימלאיה
1/2 כפית חרדל
כף פרג שלם - אופן ההכנה:
1. מערבבים במערבל ידני את כל החומרים, חוץ מהפרג והבצל.
2. בוחשים פנימה את הפרג והבצל ומכניסים לצנצנת אטומה.
3. מערבבים את כל החומרים לסלט, יוצקים מלמעלה את הרוטב ומערבבים.
בתאבון!
רומי חוכמה תמליץ על המנה והסלט המתאימים במיוחד למצבך על פי הנטורופתיה. בעזרת אבחון אירידולוגיה אוכל להמליץ על המנות הראשונות והסלטים שיתרמו לך ביותר. לקבלת ייעוץ טלפוני ראשוני ללא עלות או התחייבות התקשרו 052-878-1537 או דרך צור קשר.