סלט קינואה וחמוציות ללא גלוטן – טעים ומשביע!
- מרכיבים:
1 כוס קינואה מבושלת בטמפרטורה חמימה.
מעט שמן זית.
מיץ מלימון אחד.
חצי כוס חמוציות מיובשות ללא סוכר.
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים.
גבעול סלרי קצוץ.
כף של בצל סגול קצוץ דק.
כף וחצי מכל אחד מהבאים: כוסברה, נענע, פטרוזיליה – קצוצים דק. - אופן ההכנה:
מערבבים יחד את כל המצרכים ומקררים – ניתן לשמור בקירור כשלושה ימים.
- לפני הגשה בלבד:
מוסיפים מלח הימלאיה ופלפל גרוס טרי ואוכלים קר.
טיפ: אין להוסיף מלח לקטניות בזמן הבישול. המלח עוצר את הבישול של הקטניות ומקשה אותן. את מלח
מוסיפים רק בסוף הבישול, כשהקטניות כבר רכות.
בתאבון!
רומי חוכמה תמליץ על המנה והסלט המתאימים במיוחד למצבך על פי הנטורופתיה. בעזרת אבחון אירידולוגיה אוכל להמליץ על המנות הראשונות והסלטים שיתרמו לך ביותר. לקבלת ייעוץ טלפוני ראשוני ללא עלות או התחייבות התקשרו 052-878-1537 או דרך צור קשר.