
מתכון:
- להשרות כוס כוסמת ירוקה בהרבה מים לשש שעות לפחות . לסנן את המים החוצה לפני התחלת הערבוב.
- להשרות 2 כפות זרעי ציה, בחצי כוס מים ל 10 דקות (יוצא מן ג'לי כזה מהזרעים)
- לערבב את הציה עם הכוסמת + 2 כפות שמן זית + כפית מלח + כוס מים בבלנדר/נינג'ה עד שנהיה נוזלי.
הנוזל צריך להיות ברמת סמיכות כמו תערובת פנקייק/בלינצס. אז אם חסר, להוסיף עוד מים. - לטגן על מחבת (ללא שמן) כשהקצוות מתחילים לעלות אפשר להפוך. לחרוך קצת משני הצדדים. ולמלא בכל טוב (אבוקדו, מלפפון, גמבה, נבטים…)
מעבר לבסיס התערובת הזו אני מצאתי שמאוד טעים להוסיף גם לטחון פנימה בזיליקום/כוסברה/טימין (לשים בנדיבות כי הכוסמת משתלטת על הטעם) . נראה לי שכל מיני גרעינים כמו דלעת, כמון, או רוזמרין גם יכולים להיות טעימים, אנסה פעם הבאה ואעדכן
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.