רומי חוכמה מזמינה אותך ליהנות מעוד מתכון ללא גלוטן.
על מנת להתאים לכם מתכונים בריאים אני ממליצה גם לך לעבור אבחון באירידולוגיה. לפי גישת הנטורופתיה אוכל להתאים גם לך צמחי מרפא ותוספי מזון להתמודדות טובה יותר.
מתכון לאורז עם קינואה ללא גלוטן בטעמים של פעם
- מרכיבים:
2 בצלים גדולים קצוצים
2 כפות שמן זית
מיץ מחצי לימון
1 כף מיסו
כפית כורכום
פלפל אדום לפי הטעם
כוס עדשים מונבטים / חומוס מבושל
1 כוס אורז בסמטי מלא מושרה ללילה
1 כוס קינואה מושרית ללילה
3 כוסות מים רותחים
מלח הימלאיה לפי הטעם
3/4 חבילה של פטרוזיליה / כוסברה קצוצה (לפי הטעם) - אופן ההכנה:
1. בסיר על אש גבוהה מחממים שמן זית, מוסיפים בצל ומאדים עד שהוא שקוף.
2. מוסיפים כורכום ופלפל ומערבבים.
3. לאחר 3 ד' מוסיפים אורז וקינואה ומערבבים.
4. מוסיפים מים רותחים, מיץ לימון, מיסו ומלח ומערבבים.
5. מנמיכים את האש, מכסים ומבשלים כ-15 ד'.
6. מוסיפים עדשים מונבטים/חומוס מבושל, מבשלים 5-10 ד' ומכבים את האש.
7. מערבבים פנימה פטרוזיליה / כוסברה קצוצה, מכסים ומשאירים לעמוד 20 ד'.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.