איך מנביטים קטניות? רומי חוכמה מזמינה אותך להוראות פשוטות להנבטת קטניות. על מנת להתאים גם לך מתכונים בריאים אני ממליצה לעבור אבחון באירידיולוגיה. לכל שאלה על מתכונים בריאים ונטורופתיה פנו לי ואשמח לעמוד לשירותכם.
איך מנביטים קטניות? הנבטת קטניות מגבירה מאד את הערכים התזונתיים שלהם ומשפרת את העיכול שלהם, כיוון שפירוק החנקן מונע בעיות של גזים.
- אופן הנבטת קטניות:
1. משרים את העדשים בסיר גדול עם מים למשך 24 שעות.
2. בחורף אפשר להשרות על השיש, בקיץ להכניס למקרר.
3. אחרי ההשרייה מסננים, מכסים את המסננת במגבת ומניחים בצד.
4. שוטפים את העדשים 2-3 פעמים ביום.
5. בסוף היום הן כבר יתחילו לנבוט. אפשר להמשיך את התהליך עוד 12 שעות עד לנביטה מלאה.
6. מעבירים לקופסא מרופדת בנייר סופג, סוגרים היטב ושומרים במקרר.
7. אפשר להשרות כמות גדולה יותר ולשמור במקפיא בקופסאות קטנות, או בינוניות, כך שיהיו לכם מנות מוכנות לבישול או לסלטים מתי שתרצו.
8. ניתן להנביט גם שעועית מש, שעועית אזוקי וחומוס. תהליך ההנבטה לוקח זמן ארוך יותר ככל שהקטניה גדולה יותר.
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.