טופו מוקפץ עם ירקות מתכון קל, בריא טעים ומזין להכנה בבית!
- מרכיבים לטופו מוקפץ
שמן זית
חצי כרוב
גמבה
שני קישואים
חצי שקית שעועית סנפרוסט
חבילת טופו לא מהונדס גנטית
רוטב סויה אורגני - אופן הכנת טופו מוקפץ
1. חותכים את הטופו לרבועים קטנים ומשרים ברוטב סויה אורגני למשך לילה במקרר.
2. חותכים את הגמבה ואת הכרוב לרצועות דקות.
3. חותכים את הקישואים לעיגולים דקים.
4. מקפיצים את הטופו בשמן הזית למשך 5-10 דקות, עד שהטופו מחורר, שזה סימן שהוא התבשל.
5. מוציאים את הטופו ומקפיצים את הירקות.
6. בסוף מוסיפים את הטופו ומערבבים.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.