מרק חרירה טבעוני – לקחתי את הגרסה הישנה של מרק חרירה והסבתי אותו לגרסה טבעונית משלי.
טעים להפליא, מכיל חלבון מלא, אנדיקס גליקמי נמוך, למעשה מרק שהוא ארוחה שלמה!
- מרכיבים (לסיר גדול):
2 בטטות מקולפות חתוכות לקוביות
2 יח' קישואים חתוכים לקוביות
2 ליטר מים מסוננים
1 כוס גרגרי חומוס מבושלים
2 בצלים בינוניים קצוצים במערבל
שורש סלרי קצוץ
צרור כוסברה קצוצה
חצי קופסא של שמנת קוקוס / קופסה של ויטריז לבישול
3 שיני שום גדולות כתושות
1 לימון סחוט
חצי כוס אטריות למרק מקמח כוסמין (ללא גלוטן – להחליף לחצי כוס אורז בסמטי לבן)
כף אבקת מרק אורגנית (לא חובה)
2 ליטר מים
3 כפות שמן זית
מלח הימלאיה לפי הטעם
כפית כורכום
1.5 כפיות פפריקה מתוקה
פלפל שחור לפי הטעם - אופן ההכנה:
1. שמים את הכורכום, הפפריקה המתוקה והפלפל השחור בסיר עם 2 כפות שמן זית ומאדים כדקה.
2. מוסיפים את כל הירקות החתוכים ומאדים כעשר דקות.
3. מוסיפים את המים, מיץ הלימון, קופסה של ויטריז לבישול או שמנת קוקוס ואבקת מרק אורגנית ומבשלים עשר דקות.
4. מוסיפים את הפסטה (או האורז) והכוסברה הקצוצה, מבשלים 5 דקות ומכבים את האש.
5. אחרי 30 דקות בודקים את הטעם ואם חסר מלח, מוסיפים לפי הטעם.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.