מתכון טעים ובריא לסלמון בתנור, קלה ומהיר להכנה!
- המרכיבים:
6 חתיכות סלמון טרי
6 יחידות שום כתוש
4 כפות שמן זית
1 כפית תימין
מיץ מלימון 1 בסוף הבישול - אופן ההכנה:
1. מורחים את פרוסות הדג בתערובת התיבול.
2. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות ל-12 דקות.
3. מוצאים את הדגים מהתנור ושופכים עליהם את מיץ הלימון.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.