טופו בסגנון איטלקי טעים במיוחד וקל להכנה!
- מרכיבים להכנת טופו בסגנון איטלקי – ללא גלוטן
400 גרם טופו.
חצי כפית בזיליקום/מיורן/קורנית/טרגון.
2 עלי דפנה.
10 שיני שום כתושות.
2 כפות שמן זית.
מלח הימלאיה לפי הטעם.
ניתן להוסיף כוס וחצי עגבניות טריות או משומרות חתוכות לקוביות. - אופן ההכנה של טופו בסגנון איטלקי:
1. מייבשים את הטופו מנוזלים בין שתי מגבות מטבח וחותכים לרצועות באורך 5 ס"מ.
2. שמים בסיר את המים ואת רצועות הטופו, מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 15 דקות.
3. מוסיפים את החומרים לסיר בסדר הרשום ומערבבים בזהירות.
4. לאחר שרוב המים התאדו, מוסיפים את העגבניות ומערבבים מדי פעם בעדינות.
5. מכסים את הסיר וממשיכים לבשל עוד כ-10-15 דקות.
בתאבון!
לכל שאלה בנושא מתכונים בריאים על פי הנטורופתיה לאחר אבחון אירידיולוגיה מוזמנים ליצור עמי קשר בטלפון – 052-878-1537 או בצור קשר
רומי חוכמה תמליץ על המנה והסלט המתאימים במיוחד למצבך על פי הנטורופתיה. בעזרת אבחון אירידולוגיה אוכל להמליץ על המנות הראשונות והסלטים שיתרמו לך ביותר. לקבלת ייעוץ טלפוני ראשוני ללא עלות או התחייבות התקשרו 052-878-1537 או דרך צור קשר.