מתכון טעים ובריא לעוגיות שיבולת שועל וקמח כוסמין
- מרכיבים:
1.5 כוס שיבולת שועל
1.5 כוס קמח כוסמין
1 כוס סירופ מייפל או סירופ קוקוס
1 כוס טחינה גולמית
1 כוס מים
1 כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון - אופן ההכנה:
1. מניחים בקערה טחינה, סירופ מייפל/קוקוס ומים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים פנימה שיבולת שועל וקינמון ומערבבים.
3. מוסיפים את קמח הכוסמין והסודה לשתייה ומערבבים עד לקבלת בצק אחיד ורך.
4. מעבירים את הבצק לקירור של חצי שעה במקרר בקערה עטופה היטב.
5. מחממים תנור ל -180 מעלות ומרפדים 2 תבניות בנייר אפייה.
6. באמצעות 2 כפות מסדרים תלוליות בצק בכמות של כחצי כף עם מרווחים בין עוגייה לעוגייה.
7. אופים במשך 15-20 דקות או עד שהעוגיות זהובות בשוליים, יציבות ומעט רכות במרכז.
8. מצננים באופן מוחלט ושומרים בצנצנת אטומה.
טיפ – אפשר להוסיף לעוגיות אגוזים ופירות יבשים.
בתאבון!
כמה עוגיות שיבולת שועל וקמח כוסמין מותר לך ביום? לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.