פולי הקקאו הינם השוקולד בצורתו הטבעית ביותר היישר מעץ הקקאו.
פולי הקקאו האורגניים הלא קלויים טעמם חזק ועשיר והם נחשבים לסופר-פוד.
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.
כמה ממעלותיהם:
- מכילים כמות גבוהה של נוגדי חמצון פי 2 מיין אדום ופי 3 מתה ירוק,
- עשירים במינרלים – ברזל, מגנזיום, סידן, אבץ, ויטמין C,
- מחזקים את העצמות וגורמים לנו להרגיש שמחים ורגועים.
מי שאוהב מרירות יכול לאכול אותם כמו שהם או לעטוף אותן בתמר, להוסיף לשייק פירות, להוסיף לעוגיות, לערבב עם גרנולה ועוד.
מתכון לשוקולד שקדים
- 1/2 כוס פולי קקאו נאים טחונים
- 1/2 כוס סירופ אגבה / דבש
- 2 כפות שמן קוקוס
- כוס ורבע שקדים
- כמה טיפות וניל טבעי, מנטה, תפוז
- קורט מלח הימלאיה
ראשית, מעבדים את השקדים במעבד מזון לאבקה. מוסיפים את שאר המרכיבים ומעבדים עד לקבלת מרקם חלק. יוצרים את הצורות הרצויות ומכניסים למקרר.
מאחלת בריאות בגוף ושמחה בלב,
רומי חוכמה – אירידיולוגית ונטורופתית.
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.
תמונה: freedigitalphotos