שמן הקוקוס הינו אחד השמנים הטובים והבריאים ביותר למאכל, ולא רק.
שמן הקוקוס בכבישה קרה השמן הוא המומלץ ביותר בטיגון. הוא מתחמצן פחות בטיגון, באפיה ובבישול, בהשוואה לשמנים אחרים שמתחמצנים בקלות בחימום והופכים לשמנים מזיקים.
שמן הקוקוס ידוע ביתרונותיו הרבים והנוספים:
מתעכל במהירות, מגביר קצב חילוף חומרים, מעניק שובע, מפחית תיאבון, עשיר בחומצות שומן רוויות, מעניק הגנה מפני חיידקים ווירוסים, מחליק ומזין את עור הפנים, השפתיים והשיער, טוב ללב ולמערכת החיסון, מפחית את הנזק החימצוני – שמן קוקוס הוא אנטי אוקסידנט ולכן מנטרל את הרדיקלים החופשיים.
שימוש קבוע בשמן הקוקוס מסייע לירידה במשקל ומפחית באחוזי השומן בגוף.
שמן קוקוס איכותי אמיתי בדרך כלל יהיה מוצק בטמפרטורה של חנות ממוזגת (מתחת ל-24 מעלות), ויהפוך לנוזלי בטמפרטורה של חדר לא ממוזג בקיץ הישראלי (מעל 24 מעלות).
כדאי לצרוך בין 1 כף – 3 כפות שמן קוקוס ביום.
טיפ! החליפו השנה את השמן לטיגון הסופגניות והלביבות בשמן קוקוס. חצי כוס שמן קוקוס = כוס שמן רגיל.
לסיכום, מתכון לעוגיות בריאות.
יום מלא בריאות,
רומי חוכמה – אירידיולוגית ונטורופתית
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.


