קציצות קינואה ובטטה ללא גלוטן עשירות וטעימות במיוחד! קל להכנה!
- מרכיבים:
בטטה – יחידה בינונית
כוס קינואה
כוס וחצי מים
4 יחידות בצל ירוק קצוץ דק
2 בצלים בינוניים
4 כפות טחינה אתיופית
חצי חבילת כוסברה קצוצה
מיץ מחצי לימון
כפית מלח
פלפל שחור לפי הטעם. - אופן ההכנה:
1. משרים את הקינואה במים ללילה, מסננים ושוטפים.
2. מבשלים את הקינואה עם כוס וחצי מים ובסוף הבישול מוסיפים את מיץ הלימון.
3. מגרדים את הבצל והבטטה במעבד מזון (דיסקית גירוד).
4. בקערה מערבבים את הבטטה והבצל המרוסקים, קינואה, בצל ירוק, כוסברה, מלח, פלפל וטחינה.
5. יוצרים קציצות בידיים רטובות, ומניחים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה אקולוגי ומשומן במעט שמן זית.
6. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות טורבו למשך כ-45 דקות, או עד שהקציצות מתייצבות (אין צורך להפוך אותן).
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.