רוטב עדשים ועלי סלרי ללא גלוטן – רוטב מיוחד וטעים מאוד!
- המרכיבים:
פלפל אדום קצוץ בבלנדר
1 חפיסת עדשים מונבטים כתושים בבלנדר
2 בצלים גדולים קצוצים במערבל
1 ראש עלי סלרי קצוץ במערבל
1 לימון סחוט
4 כפות שמן זית
1 כפית אריסה / פלפל אדום גרוס
1 כף אבקת מרק אורגני
3 יחידות בצל ירוק קצוץ
מלח הימלאיה לפי הטעם - אופן ההכנה:
1. מחחממים במחבת כף שמן על אש גבוהה ומוסיפים את הבצלים והפלפל.
2. מטגנים בערבוב במשך 3 דק'.
3. מוסיפים כ-1/2 כוס מים, את אבקת המרק ואת העדשים.
4. מטגנים כ-10 דקות עד שהכול נהיה רך ומוכן לאכילה.
5. מוסיפים את עלי הסלק הקצוצים והבצל הירוק (עם התבשיל סמיך מיד להוסיף עוד קצת מים).
6. מערבבים ומוסיפים את הסחוג, המלח, 3 כפות של שמן זית ואת הלימון.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.