תבשיל קינואה ללא גלוטן – תבשיל בריא, טעים, מזין וקל להכנה!
- מרכיבים:
שתי כוסות קינואה בהירה שטופה ומסוננת, שהושרתה לילה קודם במים
בערך כוס וחצי גפרורי בטטה בינונית (חתוכה בקולפן רצועות)
בצל גדול קצוץ
חופן חמוציות שטופות
שתי כפות גרעיני דלעת, שהושרו במים לפחות שעה קודם
שלושה עלי קייל שטופים, חתוכים לרצועות
רבע כפית כורכום
מלח הימלאיה לפי הטעם
פלפל שחור לפי הטעם
3-4 כפות שמן זית - אופן ההכנה:
1. מטגנים את הבטטות בסיר עם 3 כפות שמן זית.
2. מערבבים בזהירות עד שמקלות הבטטה מתקשים. מוציאים ומניחים נייר סופג.
3. לאותו הסיר מוסיפים את הבצל וממשיכים לטגן עד שמזהיב(רצוי להוסיף עוד כף שמן זית). מוציאים ומניחים על נייר סופג..
4. שופכים לתוך הסיר את הקינואה המסוננת וממשיכים לערבב עד שהצבע שלה משתנה לבהיר יותר, כחמש דקות.
5. מוסיפים חצי כוס מים רתוחים.
6. מנמיכים את האש ללהבה קטנה ומכסים.
7. כעבור כרבע שעה מכבים את האש.
8. שופכים על הקינואה את הבצל והבטטה המטוגנים ומערבבים בעדינות.
9. מוסיפים חמוציות, קייל קצוץ וגרעיני דלעת ומשאירים מכוסה עוד עשר דקות.
טיפ! לגרסה חגיגית מוסיפים מעט קינמון.
בתאבון!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני על פי הנטורופתיה ללא תשלום וללא התחייבות צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, או השאירו פרטיכם בדף צור קשר המובנה באתר.