התפוח – הפרי הנפוץ בעולם
קליפת התפוח היא בשלל צבעים: ורוד, אדום, ירוק, צהוב ועוד גוונים נוספים.
התפוח מכיל ויטמין c , b6 , e,עוזר למנוע אלצהיימר, מגן נגד פרקינסון, מסייע בהשמדת תאים סרטניים, מגן בפני סוכרת, מהווה תפקיד נכבד בדיאטות טיהור הרעלים, מכיל נוגדי חמצון ומאט את ההזדקנות, טעים וקל לעיכול, מסייע בהרזיה, מרגיע דלקת מפרקים, מחזק את מערכת החיסון, מונע מחלות לב, משפר את בריאות העור, יוצר סביבה בסיסית בגופינו.
עדיף לאכול תפוחי עץ אדומים וצהובים על הירוקים (תפוחי עץ גרנד נחשבים לבוסר).
אחד המקורות העשירים בפקטין (סיב מסיס במים) -לסיבים המסיסים תפקידים חיוניים רבים: הורדת רמות כולסטרול, מניעת תנודות חדות ברמת הסוכר בדם ,פקטין במיוחד עוזר להרחיק חומרים מזיקים ממערכת העיכול ומונע קלקול במעיים. כדאי לקנות תפוחים אורגניים ,
המלצה! אכלו תפוח אחד ביום
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.
יום טוב ובריא רומי חוכמה – אירידיולוגית ונטורופתית freedigitalphotos