מצרכים
- 200 גרם רסק תפוחים ללא תוספת סוכר וללא תוספים אחרים
- 3/4 כוס סירופ מייפל או קוקוס / רכז תפוחי עץ
- 1/2 כוס טחינה גולמית מלאה
- 2 כוסות קמח כוסמין מלא
- 2 כפיות שטוחה סודה לשתייה
- 600 גרם דלעת (אחרי קילוף)
- 1 כף קינמון
אופן הכנה
טוחנים בבלנדר דלעת, רסק תפוחים, סירופ מייפל או קוקוס וטחינה עד לקבלת מרקם אחיד.
בקערה מערבבים קמח, סודה לשתייה וקינמון.
מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים.
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור ל-30-40 דקות (תלוי בתנור).
דוקרים עם קיסם באמצע לבדוק אם יבש.
ניתן להוסיף 1/2 כוס חמוציות ממותקות במיץ תפוחי עץ ו – 1/2 כוס אגוזי מלך.
לבריאות!
לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.