מאפינס דלעת

מאפינס דלעת

מצרכים

  • 200 גרם רסק תפוחים ללא תוספת סוכר וללא תוספים אחרים
  • 3/4 כוס סירופ מייפל או קוקוס / רכז תפוחי עץ
  • 1/2 כוס טחינה גולמית מלאה
  • 2 כוסות קמח כוסמין מלא
  • 2 כפיות שטוחה סודה לשתייה
  • 600 גרם דלעת (אחרי קילוף)
  • 1 כף קינמון

 אופן הכנה

טוחנים בבלנדר דלעת, רסק תפוחים, סירופ מייפל או קוקוס וטחינה עד לקבלת מרקם אחיד.

בקערה מערבבים קמח, סודה לשתייה וקינמון.

מוסיפים את הרטובים ליבשים ומערבבים.

מחממים תנור ל- 200 מעלות.

יוצקים את התערובת לתבניות מאפינס ומכניסים לתנור ל-30-40 דקות (תלוי בתנור).

דוקרים עם קיסם באמצע לבדוק אם יבש.

ניתן להוסיף 1/2 כוס חמוציות ממותקות במיץ תפוחי עץ ו – 1/2 כוס אגוזי מלך.

לבריאות!

לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537, ואשמח לעמוד לשירותכם.