שוקולד טריפל – ללא גלוטן

מרכיבים: 

1 כוס שבבי קקאו
2/3 כוס שקדים ואגוזי לוז
1/2 כוס אבקת קקאו
קורט מלח הימלאיה
2/3 כוס שמן קוקוס אורגני
4 כפות סירופ מייפל או קוקוס
1 כף תמצית וניל אמיתי
2 כפות חמאת שקדים
1 קופסה קטנה של מחית תפוח עץ אורגנית

אופן ההכנה: 

  • מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון.
  • מוציאים את העיסה ויוצרים ממנה כדורים.
  • מגלגלים בשבבי קוקוס.
  • מכניסים למקפיא לרבע שעה.
  • טיפ – מכניסים בתוך כדור השוקולד גוג'י בריס או משמש מיובש אורגני חתוך או שבבי קקאו.

בתאבון!

חזרה לקינוחים

חזרה למתכונים