פילאף קינואה עם גרגרי חומוס ושקדים

חומרים:

  • 2 כפות מים.
  • בצל קצוץ.
  • מקל קינמון.
  • 4 תרמילי הל.
  • 2 שיני שום כתושות.
  • פלפל אדום קצוץ.
  • 2 קישואים פרוסים.
  • 225 גרם קינואה.
  • 600 מ"ל מים + 2 כפות אבקת מרק ירקות (אורגנית).
  • 250 גרם גרגירי חומוס מבושלים.
  • 60 גרם שבבי שקדים.
  • 60 גרם גרעיני דלעת.
  • חופן פטרוזליה או כוסברה.

ההכנה:

  • חממו את 2 כפות המים בסיר ואז אדו קלות במשך 2 דקות את הבצל עם הקינמון ותרמילי ההל.
  • הוסיפו את השום, הפלפל והקישואים ובשלו עוד 2 דקות.
  • הוסיפו את הקינואה, מרק הירקות ואת גרגירי החומוס.
  • ערבבו והביאו לרתיחה.
  • הנמיכו את האש ובשלו במשך 20 דקות עד שהנוזלים ייספגו והקינואה תתבשל.
  • שימו את הפילאף בקערת הגשה. פזרו מעל את השקדים ואת גרעיני הדלעת וקשטו בפטרוזיליה או כוסברה הקצוצה.

ספרו לי איך יצא לכם המתכון בתגובות למטה.

בתאבון!

הורדה

לפרטים נוספים או לייעוץ טלפוני ראשוני ללא תשלום וללא התחייבות בנושא נטורופתיה, אירידולוגיה ואורח חיים בריא צרו איתנו קשר בטלפון 052-878-1537.